sarmantna teplaren

sarmantna teplaren | A ty si čo urobil pre slovenský hip-hop?

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
sarmantnateplaren

"Smer začne zbierať podpisy za referendum s troma otázkami. Prvá sa týka predčasných volieb, druhá základní cudzích armád a tretia bude zo sociálnej sféry a chcú sa na nej dohodnúť s Hlasom."

Pomôžme statočným bojovníkom proti všetkému a uznávaným odborníkom a zástancom sociálne slabých s treťou otázkou pre referendum.
(Lebo nejde o to, aby mala zmysel a praktický úžitok pre občanov. Ide len o to, aby pritiahla dostatočné množstvo voličov a referendum tak bolo právoplatné.)

 
sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 19.1.2022 10:13

napr.

Suhlasite s tym, aby nebolo mozne bozkavanie dvoch zien na obrazovke (vratane pornhub.com)?


tmiro
tmiro | 19.1.2022 10:19

Ja navrhujem klasickú otázku zo spoločenskej oblasti, ktorá občanov v tejto krajine trápi už dlho. Napr keď deň pred voľbami zavádzal dvojnásobne dôchodky a dvojnásobne detské príplatky aby ľudia zvolili smer, lebo v prípade ze nevyhrá smer, hrozia veľké hospodárske škody (oficiálne zdôvodnenie Smerom WTF a jediný dovolený dôvod na zvolanie schôdze parlamentu tak blízko pred voľbami), tak sa ľudia síce jeden deň tešili, že vláda im bude zhadzovať peniaze z helikoptéry, ale keď im to trochu docvaklo, tak na ďalší deň už vo veľkom picovali na toho "kkkota Fica" že tie peniaze pôjdu aj "ciganom".
Neviem presne ako by sa mala ta otázka sformulovať, ale mohlo by to byt niečo ako: Ste za to, aby sa všetky sociálne dávky v tejto krajine vyplacali iba občanom bielej pleti?


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 19.1.2022 10:28

to je moc rasisticke. Musis to nejako zaonacit. Napr. aby sa socialne davky vyplacali len obcanom platiacim koncesionarske poplatky.


Múdrosráč
Múdrosráč | 19.1.2022 11:03

Návrh na tretiu otázku:
Súhlasíte s tým, aby obyvatelia SR mohli nakopať Roberta Fica do riti?


Múdrosráč
Múdrosráč | 19.1.2022 11:04

Ešte by som pridal i ďalších... Taký Matovič, Kolár, Danko, Pelegrini, ... Jój, to by som si veru i topánky zodral kým by som mal hotovo...


Múdrosráč
Múdrosráč | 19.1.2022 11:05

A samozrejme nesmiem zabúdať ani na našich postihnutých spoluobčanov typu Voddca, Mazurek, atď...


Hovado
Hovado | 19.1.2022 11:25

Súhlasíte s tým, aby sa dvihla minimálna mzda na 5000e, zrušili dane a z vrtulnikov sa zhadzovali pečené holuby?


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 19.1.2022 11:33

@hovado: na minimalnu mzdu musis stale pracovat. lepsie by bolo

Suhlasite s tym aby platilo "aj bez prace musia byt kolace"?


Nathanael
Nathanael | 19.1.2022 11:34

Hovado: Aké holuby? Prečo holuby? Kto dnes ešte žerie holuby? Babrať sa s kostičkami... Pekne prepečené stejky nech zhadzujú, inak sa unúvať nebudem ;)


Nathanael
Nathanael | 19.1.2022 11:37

Sarmantna: Ty zákerák - že koláče. Také nezdravé. Síce by si nárazovo zaťažil zdravotníctvo, ale z dlhodobého hľadiska vyriešil dôchodkovú reformu... Inak - sa čudujem tým amatérom iluminátom a spol. (či ako sa im nadáva), že sa babrú s akýmsi covidom a vakcínami. Stačilo rozdávať zadarmo koláče (prípadne obohatené o potrebné zložky) a mali by to aj bez protestov :)


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 19.1.2022 11:44

@nathanael: to fakt funguje. https://www.ost...-Schweinebraten


Lodovik
Lodovik | 19.1.2022 13:22

Nech to je aspon trochu konzistentne s doterajsou politikou Smeru, ked bol pri moci:

Ste za to, aby sme okrem rozkradania majetku a znicenia zvyskov skolstva a zdravotnictva Smer znicil zivot dalsim generaciam aj rozprasovanim radioaktivneho materialu na najuronejsie polia v krajine?

Neviem totiz vymysliet iny sposob, ako by mohli Smeraci dojebavat tuto krajinu tak, ako doteraz, kedze vacsina veci uz je dojebanych skoro nadoraz.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 19.1.2022 13:40

tak trebars este

Ste za to aby sme to tu oplotili aby sa k nam nedostal ani ziadny migrant, ani americky vojak s nuklearnou zbranou, ani rusky muzik a ani ziadne sorosove miliardy?

vlastne aby tomu bolo rozumiet, treba napisat seresove miliardy.


mack
mack | 19.1.2022 16:18

Podľa mňa by mala byť otázka takáto: Ste za to, aby JUDr. Robert Fico dostával mesačne z rozpočtu 300 tis. a on polovicu rozdelí medzi všetkých občanov? Jeho voliči by mu na to skočili, pochválili by ho a mali by rovnaké hovno ako predtým.


Mr Zebri
Mr Zebri | 19.1.2022 16:56

Ked Fico slubi, ze bude stat pri urne a kazdy, kto pride volit mu moze oplut ten hranaty ksicht, budem prvy v rade


Xytrolin
Xytrolin | 20.1.2022 01:18

"Súhlasíte s tým, aby každá obec mala povinne aspoň jednu ulicu monsignora doktora Jozefa Tisu?" }:)


Lodovik
Lodovik | 20.1.2022 09:54

"Suhlasite s tym, aby sa o tom, ktore ockovania budu povinne, rozhodovalo hlasovanim na fejsbuku?"


nijan
nijan | 20.1.2022 12:27

je zalostne, ze sme sa nikam od cias Meciara neposunuli, on sa tiez v referende pytal ci suhlaisme s rozmiestnenim americkych zakladni a jadroveho arzenaju na nasom uzemi, cim chcel zamedzit vstupu do NATO v ktorom sme uz takmer 20 rokov a nic take sa neudialo, naprik tomu tu stel Rusky trolovia strasia hoci uz zo skusnosti by mala verejnost vedie, ze zamerne demonizuju a klamu, aj vtedy ked sa niekto vyslovil, ze tu nikto nic take rozmiestnovat nebude, bol rovnakov troloruskou luzou oznaceny za naivneho blazna a janiciara ci fasistu ktoy by predal vlastny narod a stat za par striebornych. tak sa pytam tej proruskej komunity kde mame tie jazdove hlavice po 20 rokoch, kde mame rie americke zakladne, kolko americkych ozbrojencov ste videli v uliciach a preco vas stle mataju hoci sa nic z vasich najtemnejsich proroctiev nerealizuje?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader